Reikės:
400 g „Tasty idea“ kepto vištienos kebabo
1 didelio svogūno
2 česnako skiltelių
4 pomidorų
200 g fermentinio sūrio (galima maišyti kartu su kitais sūriais- mozzarella, parmesan)
8 lavašų
½ arb. šaukštelio rūkytos paprikos
aitriųjų paprikų miltelių
Šis patiekalas apjungia Meksikos ir Turkijos virtuves. Tai puikus patiekalas, kurį nesudėtinga pasigaminti.
Taigi, svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite. Tuomet dėkite susmulkintus pomidorus, prieskonius ir patroškinkite kol išgaruos didžioji dalis skysčio ir gausite tirštą padažą.
Sutarkuokite sūrį. Imkite lavašą, vieną jo pusę padenkite padažu (apie 2 šaukštus), uždėkite keptu vištienos kebabu ir apibarstykite sūriu. Užvožkite kitu lavašu– gausite saulutę.
Ant nedidelės ugnies pakaitinkite keptuvę. Į visiškai sausą (be jokių riebalų) keptuvę dėkite paruoštą kesadiliją ir palaukite kol lengvai apskrus. Tuomet apverskite kita puse, palaukite kol sūris išsilydys ir apskrus kita pusė. Supjaustykite į keturis trikampius.
Pagaminsite per 20-30 minučių. Daugelį reikalingų ingredientų rasite www.tastyidea.lt
Skanaus!