Receptai

Kebabas bandelėje su jautiena

Reikės:
5 vienetų bandelių kebabams
500 gramų kepto „Tasty idea“ jautienos kebabo
0,5 vieneto kiniško kopūsto
2 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai pomidorų
1 vieneto mėlynojo svogūno
Padažui:
300 gramų graikiško jogurto
3 šaukštai majonezo
1 skiltelės česnako
Čili pipiro miltelių
Druskos
Pipirų

Paruošimo būdas (truks apie 15-20min):
Padažui graikišką jogurtą sumaišyti su druska, pipirais, čili pipirais ir majonezu. Įspausti česnako skiltelę ir gerai išmaišyti.
Smulkiai supjaustyti kopūstą, griežinėliais supjaustyti pomidorus, agurkus ir svogūnus, visas daržoves sudėti į vieną indą ir užbarstyti truputį druskos.
Įpjauti kebabo bandelę ir į vidų dėti sluoksnį daržovių, ant jų keptą jautienos kebabą, užpilti padažo. Suvynioti į foliją ir dėti į įkaitintą sausą keptuvę (geriausiai grill) ir apskrudinti iš abiejų pusių.
Daugelį reikalingų ingredientų rasite www.tastyidea.lt
Skanaus!

©2024 ITgidas.lt. Visos teisės saugomos.